Caravanplek te huur

Te huur in meivakantie: schitterend plekje op Camping Geversduin in Castricum

Omschrijving
Caravanoverzicht 4De caravan is gelegen op een van de mooiste en ruimste plekjes van camping Geversduin te Castricum. Het ligt aan een autovrij en rustig doodlopend straatje op een veld met in het midden een grote gezamenlijke moestuin. Camping Geverduin ligt te midden van Het Duingebied Kennermerduinen met het strand op 15 minuten afstand fietsen.

Caravan
ZitruimteDe retro Kip caravan uit 1974 heeft een slaapkamer met een tweepersoonsbed,
en een ruimte met een stapelbed voor 2 kinderen. Verder heeft de caravan een toiletruimte (chemisch toilet), een woongedeelte met een tafel en twee banken en een keukentje. Een waterpunt ligt 10 meter naast de caravan standplaats.

De plek
Blik op caravanDe plek is 150m2 groot.
De standplaats ligt aan de rand van het bos en heeft veel zon maar ook schaduw.
De plek is voorzien van een biertafel, twee strandstoelen, 2 tuinstoelen, een gas BBQ,
2 Gazelle fietsen waarvan 1 met kinderzitje, een kinderfiets en een fietsaanhanger.
Ook is er de mogelijkheid om nog een tentje in de tuin op te zetten.

Over Camping Geversduin
Speelplaats GeversduinCamping Geversduin ligt midden in het prachtige Kennemerduingebied met mooie wandel- en fietsroutes. Voor kinderen is kamperen op ‘Geversduin’ een feest. De camping organiseert animatie voor kinderen en volwassenen en er zijn diverse speelgelegenheden op de bosrijke camping. Op het winkelplein is een supermarkt, snackgelegenheid met ijsverkoop en restaurant, gas/kampeerwinkel, fietsenverhuur en een wasserette.

Verhuurinformatie
Wij vragen voor 1 week € 450,-. Dit is inclusief gas en elektra, parkeerkaart, duinkaarten, 2 volwassen fietsen en een kinderfiets, toeristenbelasting en afdracht aan de camping.
Beddengoed, handdoeken en keukendoeken zelf meenemen.

Voor vragen kun je bellen met Joost 06-19878948 of een mailtje sturen naar egeljoost@hotmail.com