Over ons

Joost 

JoostGeboren in Alkmaar (1976) en opgegroeid in Heerhugowaard

Vanaf 8 jaar ben ik ‘Cruiser’ en heb ik vele zomervakanties in een tentje geslapen met mijn ouders op de Veluwe en in Brabant. Op 24e voor het eerst in vliegtuig naar New York maar sindsdien de smaak van het cruisen te pakken.

Sindsdien voor zowel werk als in mijn vrije tijd landen bezocht in Noord- en Zuid Amerika, Europa, Azie en Afrika. Na mijn studie een wereldreis van een klein jaar in mijn eentje gemaakt waarbij de wereld letterlijk voor me open ging. Voor werk mocht ik een jaar lang met vluchtelingen werken in Oeganda. En dan in 2009 ook nog een huwelijksreis van 4 maanden door Zuid Amerika met Marleen. En dan niet te vergeten alle andere lange en korte trips tussendoor. En dan nu een andere droom die uitkomt; reizen met z’n drietjes door Afrika.

Aanraders: Bryce (VS), Valle del Luna (Chili), Sossusvlei (Namibie)

Favoriete steden: Amsterdam, Rio de Janeiro, Melbourne, Buenos Aires

Motto: live life, love en do good

Marleen

Marleen
Opgegroeid in het mooie Breda. Sindsdien heb ik in Utrecht, Rotterdam en Amsterdam (nu) gewoond. Met Joost en dochter Felice woon ik sinds 5 jaar in Amsterdam.

Ik hou van reizen, het liefst samen met Joost! Stedentrips naar Stockholm of Londen, of nog beter, lekker lang op pad naar verre oorden zoals Vietnam, Cuba, Rwanda, Brazilië of de Galapagos eilanden.

Ik vind het heerlijk om slechte literatuur op het strand te lezen maar wil ook actie: zwemmen, hardlopen, zeilen of wandelen. Mooie natuur maar ook de levendigheid van een stad. Een taaie cracker bij gebrek aan beter maar ook een 3-gangendiner. Een leeggelopen luchtbed in de tent maar ook een donszacht bed. Een slok water uit een beek maar ook een rinkelende gin-tonic. Olifantengeluiden maar ook dampende disco. Het is (in ieder geval in mijn geval) allemaal nooit te plannen en juist dat onvoorspelbare maakt het zo leuk!

Wat ik mis tijdens het reizen zijn fijne wine&dine avonden met vrienden en familie, oude kaas, m’n piano, uitgebreide kledingkast en zomerterrasjes.

Wat ik absoluut niet mis zijn de overvolle forens-treinen, het geklaag over het weer en deadlines..

Felice 

FeliceGeboren (2010) in Amsterdam

Tot nu toe vakanties meegemaakt in zonovergoten oorden als Egmond en Terschelling.

Wat doe ik het liefste: tussen papa en mama inliggen in het ‘grote bad’, rennen en buiten spelen, scheten laten, grapjes maken en stoeieboeien.

Mijn favoriete uitstapje: Artis

Wie zal ik missen tijdens onze cruise: Raoul, Yevgeni, Levi, kindjes van Eigenwijs, opa poes en oma moes en opa en oma Heerhugowaard, ome Jouter en alle tantes en ooms en Lou en Toon. Maar goed dat we foto’s meenemen….